1 November 2012

Ready to go! Valmiina lähtöön!

We are all very excited! We're finally going to Sant Sadurni d'Anoia in Spain to meet our Comenius partners.
Minua, Teroa, Ainoa, Marissaa, Joonaa ja Kimmoa jännittää jo kovasti! Olemme vihdoinkin lähdössä Sant Sadurni d'Anoiaan Espanjaan tapaamaan Comenius-kumppaneitamme ja esittelemään heille Vatialan koulua, sen oppilaita, Kangasalaa ja Suomea. Vatialan koulun eri-ikäisten oppilaitten tekemistä kuvaamataiteen töistä on koottu esitykseen, jonka 6.-luokkalaiset Comenius-lähettiläämme Aino, Marissa, Joona ja Kimmo esittelevät. Tutustumme Sant Sadurnin kumppanikouluun, joka on nimeltään IE Jacint Verdaguer ja sen oppilaisiin. Pääsemme myös tutustumaan paikalliseen elinkeinoon, viinintekoon. Ohjelmaan kuuluu myös matka Barcelonan suurkaupunkiin, joka on n. 45 minuutin junamatkan päässä Sant Sadurnista.
Mukanamme matkustaa myös Snow-niminen lammasmaskottimme, joka lähtee nyt kiertämään ympäri Eurooppaa matkalaukkunsa kanssa. Sitäkin varmaan jo jännittää!
Lähdemme matkaan lentokoneella Pirkkalan lentoasemalta maanantaina iltapäivällä ja saavumme perille kymmenen aikaan illalla, mikä ei ole mitenkään myöhäinen aika espanjalaisille. He ovat ehkä juuri asettuneet perheissään illallispöydän ääreen.

Pääset seuraamaan matkaamme tämän blogin kautta. Erityiskiitos Laurille, joka on perustanut nämä sivut ja toiminut teknisenä tukena :)
Matkaterveisin, Nina-ope

1 comment:

JL said...

Is there fun? :D

T:Juho

Translate